Diest Duivelt met charmezanger Johan Veugelers

De livestream van de wedstrijden van de Rode Duivels vindt straks voor de laatste keer plaats op de Grote Markt in Diest. Als de duivels zich plaatsen tegen Japan moeten de schermen naar de citadel verhuizen. Die laatste wedstrijd krijgt in laatste instantie nog een onverwachte gast. Charmezanger Johan Veugelers zingt om 19.15 zijn wk-lied “De 12de man”.

Opstelling van de kermis 

De verplaatsing van de schermen is nodig omdat de kermis deze week start. Op woensdag 4 juli, onmiddellijk na de wekelijkse markt, stellen de foorkramers hun kermisattracties op. De Grote Markt en de St.-Jan Berchmansstraat blijven de ganse dag verkeersvrij. Donderdag 5 juli is gewoon doorgaand verkeer mogelijk over de Grote Markt richting Allerheiligenberg of Koning Albertstraat. De kermis zelf begint op vrijdag 6 juli en duurt tot en met maandag 16 juli. Je vindt de relevante informatie op de website van de stad.

Geef een reactie