Parking NMBS voortaan betalend maar start verloopt problematisch

De parking van de NMBS aan het station van Diest is voortaan betalend. Dat wisten we uiteraard al een tijdje maar de slagbomen zijn vanaf nu ook effectief in gebruik. Vanmorgen verliep dat overigens niet geheel vlekkeloos. Een gebruiker van de parking heeft het zelfs over chaos.
Door een technisch mankement konden mensen met een abonnement niet binnenrijden op de parking. Dat probleem is ondertussen opgelost. De NMBS stuurt vandaag en ook morgen, woensdag 11 januari, twee mensen ter plaatse om te assisteren en eventuele vragen te beantwoorden.

De ganse site wordt overigens door camera’s in beeld gebracht. Dat laat toe om snel tussen te komen als er opnieuw een probleem zou opduiken. Je kan ter plaatse ook zelf direct contact opnemen met de centrale via de parlofoons op de zuilen. De slagbomen kunnen vanop afstand bediend worden.

Heb je vragen over het gebruik van de parking? Neem dan contact met de NMBS via deze contactpagina.

Alle informatie over specifieke tarieven en abonnementen voor de parking in Diest vind je op deze pagina

Geef een reactie