Dronken vrouw bespuwt twee agenten van zone Demerdal

Vorige vrijdag rond 22.00 uur werd de politie Demerdal verwittigd dat er een dame met blauwe plekken en bloedende voeten in de Kattestraat te Scherpenheuvel-Zichem zat. De vrouw bleek in aarschot ruzie gemaakt te hebben met haar vriend. Ze was in Testelt afgezet door een voorbijganger. De vrouw ging aanvankelijk zonder enig probleem mee met de politie naar het commissariaat. Onderweg begon ze echter een bizar gedrag te vertonen waardoor de agenten beslisten om eerst langs het ziekenhuis te passeren. Daar sloeg de stemming volledig om en werd de vrouw agressief. Ze weigerde plots iedere medewerking en moest uiteindelijk geboeid worden. Twee agenten werden daarbij in het gezicht gespuwd.
Op last van het parket werd de dame opgesloten om te ontnuchteren. Daarna werd ze verhoord. Zij zal zich voor de rechtbank moeten verantwoorden.

Geef een reactie