The Beast is de opvolger van De Tank

Twee weken geleden reed een nagelnieuwe Volvo XC-90 de garage van het AZ in Diest binnen. Het nieuwe MUG-voertuig had een coole geel-groene striping en was uitgerust met de meest moderne snufjes. Uiteindelijk is snelheid van belang maar dat is altijd gekoppeld aan veiligheid. De XC-90 heeft de beste technologie aan boord om in alle weersomstandigheden efficiënt te kunnen uitrukken.

De voorganger van de nieuwe MUG had liefst 300.000 kilometer op de teller. Zijn bijnaam was dan ook niet voor niks “De Tank”. Het team van de spoeddienst wilde ook de nieuwe bolide een passende naam geven en daarvoor deden ze een beroep op hun Facebookfans. De oproep werd breed overgenomen en er kwamen een pak originele suggesties. Ondertussen is de beslissing gevallen. Het wordt The Beast! Het blijft een goed idee om er niet in terecht te komen maar als het gebeurt ben je zeker dat je in de best mogelijke omstandigheden naar een ziekenhuis kan geraken.

Geef een reactie