Politie Demerdal vindt cannabis en cocaïne in appartement

Vorige week woensdag, 20 mei 2020 rond 20.30 uur, werd een politieploeg van zone Demerdal opgeroepen naar een appartementsgebouw in het centrum van Diest. Bewoners van het gebouw klaagden over een sterke cannabisgeur die vanuit een appartement kwam. Toen de politie aanklopte, duurde het erg lang voor de deur werd geopend. Ook tijdens de aanwezigheid van de politie binnen in het appartement gedroegen de bewoners zich eigenaardig.

Omwille van de vele aanwijzingen dat er zich drugs bevonden in dit appartement, werd er een drugshond ingezet en hield de politie een huiszoeking. De agenten troffen 490 euro cash geld, een precisieweegschaal, cocaïne in verschillende paxons en een ruime hoeveelheid cannabis aan.

De cannabis zat onder andere verstopt in een zwarte rugzak in de dakgoot van het gebouw. Het parket vorderde de onderzoeksrechter tegen de twee bewoners van het appartement op verdenking van handel in verdovende middelen. Zij werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Leuven. Eén persoon werd aangehouden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.