Solidariteitsactie voor aankoop tablets AZ Diest loopt als een trein

Vorige week startte zaakvoerder van Nicky’s Catwalk Marc Smets een actie die eerder ook al in Tienen succesvol werd gevoerd. Hij probeerde een groep van dertig mensen samen te brengen die ieder 50 euro inleggen. Het geld wordt gebruikt om tien tablets aan te kopen voor geïsoleerde coronapatiënten in het AZ Diest. Die tablets worden aan inkoopprijs geleverd door het Tiense bedrijf Nelissen Computers.

Ondertussen zijn die dertig stortingen gebeurd. Er is meer dan 1500 euro in de pot en de tablets worden aangekocht. Maar Marc Smets laat het daar niet bij. Ook in Sint-Augustinus hebben ze zes tablets nodig. De actie loopt dus nog even door. De baas van Nicky’s wil tegen woensdagmiddag 15 april nog 18 extra mensen motiveren om een steentje bij te dragen. Dat lijkt ook aardig te lukken. Op de Facebookpagina “Diest, uw stad” lopen de toezeggingen vlotjes binnen.

Hebben een storting gedaan: (situatie dinsdag 14 april 11.30 uur)

Smets Marc, Katia Vanonckelen, Ria Goertz, Rina Tureluren, Kenneth Vanaudenhove, Brands Sandy, De Boel Felix, Ceusters Van Rijmenant M&H, Vandeloo Ingrid (150 euro), Croq N More BV, Jean Babtiste Parys, De Baerdmaker, Volders Bart, Urgup Biklifhari & Hatice, De Nieuwe Haan, T Goegedacht, Beutels Daisy, Serge Sinnaeve, Michael Barro, Jean Brans, Havi Construct Bvba, Geert Brams, Timmerman Geboes, Driesen Tony, Smets Rozette, Smets Daisy, Katti Frederickx, Inne Reniers.

We updaten de definitieve lijst na de afsluiting van de actie.

Wil jij de actie ook nog steunen? Storten kan nog op BE 86 7343 8511 3550 tav Rina Tureluren. Je vermeldt best CORONA / naam

One comment

  • Jenny ‘Twix’ Jones

    Ik heb daar helaas de centen niet voor. Maar ondanks dat mijn activiteiten als Rode Kruis hulpverlener nu op een laag pitje staan ga ik toch nog aan de slag bij Diest Belt.

Geef een reactie