Foto | Schoonderbuken viert uitbundig carnaval met erg knappe stoet

In Zichem werd gisteren definitief beslist om de carnavalstoet af te gelasten maar in Schoonderbuken pakten ze op datzelfde moment stevig uit met een wel erg knap carnavalsfeest.

Vorig jaar moesten de organisatoren nog alle zeilen bijzetten nadat de stoet in februari werd uitgesteld omwille van een voorjaarsstorm. Die ging alsnog einde april door maar ook toen was het erg nat weer en dat vertaalde zich in een wat gedempte sfeer.

Dit jaar bleef het droog in Schoonderbuken. Het was wel bijtend koud maar dat kon de pret niet drukken. Schoonderbuken bouwt aan een totaalconcept met een carnavalskermis en een stevig bal als afsluiter van de stoet. De organisatie is nog vrij jong maar de reputatie van de stoet staat als een huis.

Geef een reactie