Nieuwe sushizaak in Scherpenheuvel, nachtwinkel in Schoonderbuken

Het nieuwe jaar is goed begonnen voor de vroegere regiojournalist van HLN Tom Vandeweyer. Op 1 januari 2020 postte Tom dit bericht op zijn Facebookprofiel.

Binnenkort kunnen we in Scherpenheuvel eindelijk dumplings en dragon eyes scoren. Graag warme sake als aperitief.

Tom Vandeweyer is blijkbaar een stevige fan van sushi. In Aarschot en Diest zijn al een aantal sushizaken met een goede tot zeer goede reputatie. En ook bij Carrefour op de Maansite in Diest kan je versgemaakte sushi kopen. Maar Scherpenheuvel-Zichem bleef wat verweesd achter. Tot binnenkort dus. Saki Sushi opent in de Basilieklaan 33 naast nachtwinkel Zane Shop.

Nachtwinkel in Schoonderbuken

Je kan je geen dorpskern meer voorstellen zonder nachtwinkel en dus komt er binnenkort ook eentje in de Houwaartstraat in Schoonderbuken. De shop komt in het hoekpand tegenover Optiek De Keyser, in de buurt van het kerkplein. Daar was (heel) vroeger een café gevestigd. Naar aanleiding van de melding in de Facebookgroep “Schoonderbuken” reageren veel mensen dat een bankautomaat wel handig zou zijn. We vrezen dat die verzuchting geen positief antwoord gaat krijgen. De mogelijkheden om digitaal te betalen en de kostprijs daarvan voor de financiële industrie zijn onomkeerbaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.