Aarschotse auteur Elke Sannen schrijft spannend avonturenverhaal

Elke Sannen uit Gelrode studeerde af als apotheker en ze deed die job ook een tijdje. Elke werd echter ziek en moest stoppen met haar professionele activiteiten. Jammer maar het bracht ook nieuwe opportuniteiten in haar leven. Elke is een creatieve dame. Boetseren, haken, schilderen maar ook schrijven zijn helemaal haar ding.

Elke stelt volgende zondag haar eerste boek voor. Ze krijgt daarvoor de steun van de bibliotheek in Aarschot. “Eén is altijd gelijk aan één”, is de titel. Het verhaal speelt zich af op een prachtig eiland Beleza No Mar. “Één kan ijswater is genoeg om Elia’s leven op zijn kop te zetten. Het leven op het eiland staat er zelfs stil van. Niemand hoort immers water over de zoon van de dictator te kieperen. En al helemaal Elia niet, de 17-jarige zoon van een poetsvrouw. Als straf moet hij als bediende aan de slag in het paleis van de dictator. Daar loopt het pas echt fout…”

Het hoofdpersonage zoekt zijn weg op een eiland onder een dictatuur. En dat vergt een flinke portie moed, kracht en eigenwaarde. Het boek is bedoeld voor jongeren vanaf 14 jaar. Al kan het verhaal ook volwassenen boeien.

Eén is altijd gelijk aan één is uitgegeven bij Davidsfonds Infodok met ISBN 978 90 02 26831 1

Geef een reactie