Waterfeestje doet kinderen uit de bol gaan op kermis in Diest

Een stevige streep zon, waterfonteintjes en populaire kinderliedjes. Het volstond om een groepje ukjes helemaal uit de bol te laten gaan op de Kaai in Diest. Niet alleen de kinderen overigens, ook een aantal ouders konden de animatie van discobar Orka wel smaken. Onder hen ook schepen van Citymarketing Maurits Vande Reyde.

Het kersverse lid van het Vlaamse parlement speelde een aantal maanden geleden nog met het plan om de kermis naar de citadel te verkassen en er een heel ander concept uit te bouwen. Dat plan kon niet meteen op enthousiasme van de foorkramers rekenene. Ook al omdat het redelijk kort dag was om een voldoende gestoffeerde aanpak uit te rollen.

Om de kermis toch wat extra zuurstof te geven werd een animatieprogramma uitgewerkt.

  • Op donderdag 18.07 is er nog een optreden van de Lou Marvin Band (19 – 21 uur)
  • Op zaterdag 20.07 is de populaire coverband VC De Gies aan de beurt (20 – 22 uur)
  • Maandag 22.07 sluit de kermis met een familiedag en sterk gereduceerde prijzen

Geef een reactie