Nieuwe beleidscoördinator Leven en Welzijn in Diest

Beleidscoördinator Leven en Welzijn van de stad en het OCMW in Diest, Sarah Bergmans, wordt vanaf 1 september afdelingshoofd Sociale Zaken in Leuven. Haar opvolgster, Rika Verpoorten start op 30 juli.

Sarah Bergmans

Sarah Bergmans startte in Diest als stafmedewerker op 2 januari 2010. Sinds december 2017, neemt ze de functie van beleidscoördinator Leven en Welzijn voor de stad en het OCMW Diest waar.

Rika Verpoorten

Rika Verpoorten werkt op dit moment als stafmedewerker Woonzorg bij de Vereniging voor Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG). Daarvoor was ze stafmedewerker Gezondheidspromotie voor de provincie Vlaams-Brabant en assistente Sociaal Beleid aan de KULeuven. Rika is dokter in de sociale wetenschappen en woont in Diest.

Geef een reactie