Stem Portland naar de top in De Afrekening

Het gaat hard voor Portland. Jente Pironet, Sarah Greene en hun band overtuigden de voorbije maanden in de  beste concertzalen van het land maar ook Nederland, Engeland, Luxemburg en Tsjechië gaan overstag voor hun zweverige ongrijpbaar gevoelige sound.

Ook de grote jongens gingen samen overstag. Het nieuws werd op de Facebookpagina van de band wat mysterieus opgebouwd maar Jente Pironet verklapte het uiteindelijk iets te vroeg op Stubru.

WE PLAY PUKKELPOP THIS SUMMER!! ❤️. Excited and SUPER HAPPY. See you in Kiewit on Friday 16/08 (Marquee) 💋

Een paar weken later was het feestje helemaal compleet

THIS CAN’T BE HAPPENING! We play Rock Werchter this summer!! ❤️ See you in The Barn on Saturday, 29/06 Thank you 2019, you are amazing!!

Portland kwam even later met een nieuwe single en ook die scoort als een losgebroken Romelu Lukaku. Vorige week stond Expectations al op de derde plaats in De Afrekening van StuBru. Enkel Deutschland van Rammstein en Hypersonic Missiles van Sam Fender lopen Jente en Sarah nog voor de voeten. Dat gaan we in het Hageland uiteraard niet laten gebeuren.

Stem Portland naar de top

Je kan via deze link stemmen en op die manier Portland naar de hoogste notering in de populairste hitlijst van Vlaanderen stuwen. Iemand van bij ons op nummer één, dat gaan we toch waar maken zeker. Let wel op, je moet drie verschillende nummers selecteren en je mag maar eenmaal stemmen per emailadres.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.