Bluegrass en close harmony in ’t Stamineeke

Authentieke bluegrassmuziek met drie in close-harmony zingende frontdames en vier instrumentalisten. Dat is kort samengevat de omschrijving van The Daisy Crookeds. De band verrast en verfrist met een minder alledaags muziekgenre. De akoestische combinatie van viool, mandoline, banjo, dobro, gitaar en contrabas ondersteunt het meerstemmige trio in een mix van eigen nummers, klassiekers en bewerkte covers over dood, verdriet, miserie en overspel. Het leven zoals het is maar muzikaal vertaald in een lekkere pot old-time music. De band werd opgericht in 2015 en speelt sinds 2017 ongewijzigd in de huidige samenstelling. Dat levert automatismen op en die lonen. In maart 2018 wonnen The Daisy Crookeds de muziekwedstrijd Sterk Onversterkt. Op maandag 18 maart om 21 uur spelen ze in ’t Stamineeke in Webbekom. De inkom is gratis. De strafste muziekkroeg van de regio heeft overigens nog een pak schoons in aanbieding. Op maandag 25 maart komen Jan Hulsmans (bekend van The Voice) en Vincent Jorissen naar Webbekom. Op de affiche in april: The Man in Black (1 april), Sean Preston & The Loaded Pistols (8 april), Rocco Di Turi & very special guest (15 april), Double Trouble (22 april) en Cousin Made (29 april).

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.