Verkrachtingszaak tijdens carnaval in Zichem

Een inwoner uit Zichem die nauw betrokken is bij het carnavalsleven informeerde onze redactie deze middag dat niet enkel in Aalst een verkrachtingszaak zou gebeurd zijn tijdens carnaval. Ook in Zichem werd een vrouw aangerand. De feiten zouden zich voorgedaan hebben op dinsdagnacht tussen 2 en 3 uur in de buurt van Ter Elzen. Het gaat over een vrouw die vroeger in Zichem woonde maar nu verhuisd is naar een gemeente in de ruimere regio rond Scherpenheuvel-Zichem.

Parket uiterst discreet

Korpschef van zone Demerdal DSZ Jan Vanhauwere verwijst voor meer informatie naar de persdienst van het parket van Leuven. Daar wil men voorlopig, allicht omwille van de sereniteit en het delicate karakter van de zaak, momenteel geen verdere commentaar geven. Volgens onze informant zou de gerechtelijke politie al meermaals ter plaatse gekomen zijn. Er zou onder meer informatie ingewonnen zijn in verschillende café’s in Zichem.

Nog volgens onze informant was de vrouw zwaar gekwetst maar dat wordt dan weer tegengesproken door ROB. De zender meent te weten dat de vrouw zelf aangifte heeft gedaan van de feiten.
Onze informant beweerde verder dat de dader mogelijk van Oosteuropese origine zou zijn.

Opmerking: de afbeelding bij het artikel heeft geen enkel verband met de inhoud en is louter geselecteerd omwille van het onherkenbare karakter

Geef een reactie