Bremberg viert stevig Kerstmis

Bij het team en de kinderen van BUSO Bremberg stond Kerstmis stevig in de agenda. De school organiseerde vorige vrijdag zelf een kerstmarkt. Dat doen ze maar om de drie jaar en dus lokte het initiatief een massa sympathisanten.

Bij De Bremberg dachten ze overigens niet alleen aan zichzelf. Tijdens de woensdagmarkt in Diest zong het meest enthousiaste koor van de Warmste Week kerstliedjes voor de vzw Kamutamba. Die vzw ontwikkelt een aantal projecten die het
St. Theresa Mission Hospital  in Ibenga (Zambia) moeten helpen financieren. Er is onder meer een kiosk waar snacks worden verkocht, een landbouwproject en een guesthouse met conferentieruimte. Het project wordt ondersteund door de KULeuven en de provincie Vlaams-Brabant. En dus ook door het enthousiasme van het Brembergkoor.

Geef een reactie