Kappershuis start privé-wellness Kzen

Het Kappershuis op de Keiberg start met een privé-wellness. Achter het salon hebben Jos Cuypers, Tim Hugaerts en Wendy Claesen Kzen uitgebouwd. Dat is een klein luxeparadijs waar je ongestoord kan relaxen en genieten. De privé-wellness kan afgehuurd worden door groepen van 2 tot maximaal 10 personen. Er is een sauna, een infraroodcabine, een stoomcabine, douches en kleerkasten. In het buitengedeelte is ook een jacuzzi en een zwemspa met golven. 
De uitbaters voorzien ook catering. Je kan kiezen uit drie soorten pasta en een ruim aanbod dranken. Wie een uitgebreider menu wil kan dat overleggen met het team van het Kappershuis. Zaakvoerder Jos Cuypers roert zelf in de potten en hij heeft ondertussen ook ervaring opgedaan met het koken voor een groep. 

De relaxweide van Kzen is volledig afgeboord met een houten afsluiting. De hapjes en dranken worden aangereikt via een doorgeefluik. Op die manier krijgen de gasten de garantie op absolute privacy. 

Twee personen betalen 125 euro om de facilietiten van Kzen gedurende twee uur te boeken. Op zondag 16 december tussen 14 en 20 uur kan iedereen de wellness gaan bekijken. Je kan ook sfeerbeelden zien op de Facebookpagina Kzen Prive Wellness. 

Geef een reactie