Kerstmarkt De Bremberg brengt lange reeks kerstactiviteiten op gang

Vanavond trekt BuSO De Bremberg uit Diest, een secundaire school voor leerlingen met een matige tot ernstige mentale beperking, een imposante reeks kerstmarkten en kerstactiviteiten in de regio op gang. De Bremberg organiseert dat marktje om de drie jaar. 

Op het marktje worden heel wat mooie, zelfgemaakte cadeautjes en kerstspulletjes verkocht aan democratische prijzen. De eigen Brembergband za lde avond muzikaal opluisteren, met daarnaast ook een gastoptreden van dansgroep ‘De lustige country dancers’ uit Tervant.

In aanloop naar de kerstmarkt werd er op school hard gewerkt. Onder begeleiding van de leerkrachten en volgens hun mogelijkheden maakten de leerlingen zelf allerlei lekkere hapjes, eigentijdse kerstdecoraties, bloemstukken, juwelen, kaartjes, vogeltaarten en hippe creaties in hout en textiel. De kerstmarkt vindt plaats op vrijdag 14 december 2018 van 19 uur tot 22 uur in BuSO de Bremberg,Groenstraat 16, Molenstede-Diest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.