Warme actie van KAVALV Molenstede brengt 2187 euro op voor Sint Vincentius

Je hebt je allicht al afgevraagd wat KAVALV eigenlijk betekent. De afkorting doet aan KVLV denken en dat heb je dan ook helemaal juist. Alleen hebben de dames met vaart in Molenstede er twee A’s bijgeplakt.

Aardig en Anders, daar staan die twee A’tjes voor. Al geven de dames in hun logo ook een bubbelend knipoogje naar Kava-LV. Ndat iks mis mee natuurlijk. Geen inspanning zonder ontspanning. 

Overigens maken de leden van de vereniging de extra toevoeging ook helemaal waar.  Picknicks, trendy workshops maar natuurlijk ook een actie voor de Warmste Week van Studio Brussel. Vorige zondag liep de kern van Molenstede zowat leeg om massaal te verkassen naar de groene site van Dassenaerde. Jonge en iets minder jonge dames met vaart verkochten daar kerstsnuisterijtjes en voor de jeugd waren er creatieve workshops. Het kampvuur was de pleisterplaats voor een stevige pint. Daar werden overigens  snode plannen gesmeed maar daarover later meer.

De opbrengst van al dat warme engagement leverde 2187,45 euro op voor Huize St. Vincentius.

Wij namen al wat voorsprong op onze  Warmste Versnelling die morgen start. Je kan hier een paar foto’s van het event zien maar de ganse serie vindt je op onze pagina over de Warmste Week. Daar verzamelen we vanaf morgen alle foto’s van acties waar we langs gaan. Je leest er ook hoe jij je project extra kan steunen via de Warmste Versnelling. 

Vrijdag en zaterdag in onze Warme Agenda

Chiro Rillaar – Rillaarse Bikers – High Five voor het project VZW WARME POOTJES

Vrijdag 7 december –  Zaterdag 8 december | Kapelhof Rillaar

Jagermeister-bar op vrijdagavond. Ambachtelijke markt en jenever-bar op zaterdagmiddag en avond. IJsblok pronostiek 

Vrijwilligers De Schommel voor het project CKG DE SCHOMMEL

Zaterdag 8 december (10.00 – 17.00 uur) |Colruyt Averbode

Confituur en wafelverkoop

Geef een reactie