T-Bikes Bekkevoort stelt nieuw gamma van exclusief Italiaans merk Olympia Cicli voor

T-Bikes, de fietsenzaak van Tom Jonckers en Nathalie Weckx in Bekkevoort, mikt duidelijk op service en kwaliteit. Tom deed jarenlang ervaring op als fietshersteller in bijberoep. Hij volgde in die periode ook opleidingen om zijn technische kennis van alles wat met fietsen te maken heeft te verbeteren. Dat levert op. Wie bij T-Bikes binnenkomt om een fiets te kopen ervaart meteen dat Tom Jonckers een stevig onderbouwd advies aflevert en technisch alle details van zijn gamma beheerst.

Die uitgesproken keuze voor kwaliteit uit zich ook in het aanbod dat je in de overigens bijzonder fraaie winkel kan bewonderen. Tom en Nathalie kiezen niet altijd voor de meest bekende merken maar wat ze verkopen is van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. 

Een van die opvallende pareltjes is het Italiaanse OLYMPIA CICLI. Dat merk stelt volgende zaterdag 8 december de modellen voor 2019 voor bij T-Bikes. Wij gingen al eens kijken en we waren stevig onder de indruk.

Italië staat voor design. OLYMPIA CICLI is daarop geen uitzondering, zelfs integendeel. Tom Jonckers heeft onder meer een limited edition van de F1 van het trendy merk in zijn vitrine staan. Van dat vehikel zijn er wereldwijd maar 125 beschikbaar. Het is namelijk speciaal gemaakt omdat het merk volgend jaar ook 125 jaar bestaat.

De F1 is uiteraard top afgemonteerd en het design is verbazend knap. Je kan volgende zaterdag ook de nieuwe carbon E-MTB met Shimano E8000 motor en 630Wh accu komen bewonderen. Tom en Nathalie zorgen voor wat lekkers op de plank en in het glas. De Italian Night is niet helemaal een night want hij start al om 14 uur. Maar het is wel een aanrader voor wie eens wat uitzonderlijke fietsmodellen wil bekijken. 

Geef een reactie