Steven Hendrickx wordt voorzitter van FEMA-jeugd

Mede-zaakvoerder Steven Hendrickx van bouwmaterialenbedrijf Gedimat in Bekkevoort, wordt de nieuwe voorzitter van FEMA-jeugd. FEMA is de jeugdvereniging van handelaars in bouwmaterialen in België. 

De benoeming werd bekend gemaakt tijdens het Ufemat-congres in Lissabon. Dat is het congres van Europese producenten en handelaars in bouwmaterialen. Steven Hendrickx is 33 jaar maar hij werkt al sedert zijn veertiende mee in het bouwbedrijf in Bekkevoort. Dat werd opgericht in 1922 en bestaat dus bijna een eeuw. Steven is een telg van de vierde generatie in de onderneming.

Bij FEMA volgt Steven Hendrickx oprichtster Barbara Leus op. Zij leidde de vereniging gedurende vijf jaar. De nieuwe voorzitter heeft ambitieuze plannen. Hij wil onder meer een jeugdplatform op Europees niveau opstarten. 

Geef een reactie