Rijstrook en oprit E314 gans weekend dicht ter hoogte van Aarschot

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) voert op vrijdag 19 oktober een herstelling uit op de E314 in Aarschot, op de weghelft in de rijrichting van Brussel. Tijdens de herstelling zal er in de rijrichting van Brussel maar een rijstrook open zijn voor het verkeer. De tijdelijke verkeerssituatie blijft de rest van het weekend in voege, omdat het beton van de weg moet uitharden. De weg wordt uiterlijk maandag 22 oktober in de vroege ochtend opnieuw opengesteld, zodat de ochtendspits geen hinder ondervindt van de werken.

Oprit afgesloten

De oprit aan de oostelijke kant (rijrichting Aarschot) van de Steenweg-op-Sint-Joris-Winge (N223) zal tijdens de werken ook afgesloten worden. Dat betekent dat al het verkeer dat de E314 in de rijrichting van Brussel wil nemen – ook het verkeer dat vanuit SInt-Joris-Winge komt, de oprit aan de andere kant van de steenweg zal moeten nemen. Dat verkeer zal rechtsomkeer moeten maken via het  kruispunt ter hoogte van de oprit E314 richting Leuven.

E314_werkenAarschot

 

Geef een reactie