Kookdepot opent nieuwe belevingswinkel en breidt aanbod aanzienlijk uit

Kookdepot verkast dit weekend naar een grotere locatie en breidt na 15 jaar het aanbod gevoelig uit.

Vanaf 6 oktober kunnen alle liefhebbers met een culinaire voorkeur, koks in spe maar ook de professionele chefs terecht op nummer 2 in de Koning Albertstraat in Diest, dat is het voormalige pand van Kleding Keldermans.

“Na 15 jaar vond ik het tijd om de lat nog hoger te leggen”, zegt zaakvoerster Ilse Broux, “We zetten voluit in op beleving. Onze nieuwe winkel wordt een bestemming op zich. Een plaats om dingen te proeven, uit te proberen, te leren …. kortom een echte ‘kooktempel”.

Heel wat professionele chefs en auteurs vn culinaire werken hebben ondertussen hun weg gevonden hebben naar de winkel van Ilse Broux.

Onder meer Isabella Cozzi komt er regelmatig haar Italiaanse kookkunsten te demonstreren. Ook Gilles Draps, bekende chef en ‘food-adventurer’ is komt er regelmatig zijn kennis over barbecuen en en pizza bakken delen met de bezoekers.

“Onze ambitie is hoog”, besluit Ilse Broux, “maar onze klanten zijn vragende partij voor meer beleving. We bieden ook service-op-maat.  Wij hebben heel wat technische producten en helpen bij de klant thuis met de installatie van high-end koffieapparaten of barbecues.”

 

Zaakvoerster Ilse Broux legt uit waarom ze haar zaak verhuist en wat er dit weekend allemaal te doen is.

 

Je kan hier al een paar sfeerbeelden bekijken.

 

OpenDag_Kookdepot

Geef een reactie