Oan ’t Fontainke gaat skyhigh

Marc en Elke van café Oan ’t Fontainke pakken wel vaker uit met toffe ideeën. Een paar weken geleden reserveerden ze een luchtballon voor een vlucht over Scherpenheuvel. Twintig cafégasten konden mee en dat lijstje was op een hikketikje vol. De eerste poging werd afgeblazen omdat de wind te fel was. Maar een week later waren de condities uitstekend. De ballon steeg op tegenover Happy Wok in Diest en dreef meteen pal richting basiliek. Net voor Scherpenheuvel moest de ballonvaarder een handigheidje uithalen. Hij ing wat lager vliegen omdat de wind het tuig toch de verkeerde kant opdrgeef. Dat lukte perfect. De basiliek kwam mooi in beeld. Vanuit de ballon valt vooral de schoonheid van onze regio op. Het potentieel voor de uitbouw van ecologisch geïnspireerd toerisme is onze belangrijkste troef.

Na het filmpje kan je 155 foto’s in lage resolutie bekijken. Abonnees van onze gratis nieuwsbrief kunnen die ook in hoge resolutie opvragen 

 


HOLA HAGELAND | Influencer marketing voor slimme ondernemers


 

One comment

Geef een reactie