Kapelhof, Chiro Rillaar en Rillaarse Bikers organiseren Warmste weekend

Vlaanderen geraakt stilaan op toerental voor de Warmste Week. In Rillaar werd de parking achter ’t Kapelhof omgebouwd tot een soortement mini-markt waar een gans weekend ambiance en actie was. Chiro Rillaar en de Rillaarse bikers combineerden drankenstandjes en eetkramen met volksspelen en zelfs een markt met neerhofdieren. Zaakvoerster Daisy liet een drietal gigantische ijsblokken leveren met een flesje Jägermeister erin. Bezoekers konden een gokje wagen naar het tijdstip wanneer de flesjes uit het ijs zouden tuimelen. En natuurlijk waren er optredens. De actie was overigens vrijdagavond al op gang getrokken met een spinningmarathon.

De opbrengst van de acties gaat naar vzw Warme Pootjes, ’t Hof van Vlaanderen en de vereniging Overdruksyndroom en Tarlov-cysten. Je kan deze warme actie nog steunen door je rosse muntjes te doneren in de spaarpotten bij een aantal Rillaarse handelaars. 

Wij verzamelen alle foto’s van acties in het kader van de Warmste week op onze actiepagina. Je leest daar ook hoe je een of meerdere acties een extra  duwtje in de rug kan geven. 

One comment

Geef een reactie