DJ Steve in Oan ‘t Fontainke

Luc Steeno zorgde voor een pak ambiance in de kiosk voor de basiliek en om 21 uur deed DJ Steve Roten hetzelfde op het terras van Oan ‘t Fontainke. Dat terras ziet er anders uit dan vorige jaren. De tent is overbodig met dit schitterende zomerweer en dat geeft een veel vrijer gevoel. Uitbaters Marc en Elke hebben met het stadsbestuur ook afspraken gemaakt om de straat op de drukste momenten af te sluiten. Het concept valt duidelijk in de smaak. Het terras van het café liep snel vol en de mensen bleven ook laat plakken.

Donderdag en zaterdag staat DJ Tricky nog achter de draaitafels van Oan ‘t Fontainke. Vrijdag is er een barbecue waar liefst 250 mensen komen meesmikkelen. Tijdens de barbecue is er een tombola voor Lolands. Zondag sluiten ze het kermisfeestje af met een optreden van Sus en Willy.

De foto’s die je hier kan bekijken staan in lage resolutie. Sta je op een van die beeldjes en wil je het in hoge resolutie? Schrijf dan in voor de nieuwsbrief van Hola Hageland en stuur ons door welke foto je graag wil hebben.