Jazzwood

Jazzwood is een uniek, kleinschalig en sfeervol festival in het hart van het Chartreuzenbos in Holsbeek. Het aantal bezoekers wordt beperkt (maximum 1000) om de sfeer voldoende familiaal te houden. Voor het podium zijn zitbanken in natuurlijke materialen aanwezig. Achteraan op het terrein worden hoge toogtafels geplaatst en daar maken nogal wat bezoekers gebruik van om een drankje te consumeren tijdens de optredens.

Straffe namen op de affiche

Voor de achtste editie kon programmator Jan Muës straffe namen strikken. (Je kan vanaf zondag meer lezen over de artiesten op de subtabs van deze pagina.)

Andres Liefsoens | The Cal Tjader Project

Caroll Van Welden | Portraits of Brazil

Philip Catherine Quartet

Philip Catherine Quartet 2012 -4513BIS- photo Wim Van Eesbeek

Sterk team

De organisatie van Jazzwood is in handen van een sterk team met pakken ervaring.

  • Organisatie: Guido Peers (IGCS)
  • Programmatie: Jan Muës
  • Presentatie: Marc Van den Hoof

DSC_1537

Praktisch

Datum: 18 augustus 2018. Het terrein is toegankelijk vanaf 18 uur. De optredens starten om 19 uur.

Parkeren: Als je met de auto komt, moet je parkeren in de parkeerzones in de Kortrijkstraat of de Jachthuislaan. Andersvaliden kunnen met de wagen afgezet worden aan de ingang maar je moet wel op voorhand en per e-mail verwittigen.

Jazzwoodplan

Tickets en info

Online op www.jazzwood.be

Organisator Guido Peers: guido.peers@gmail.com | mobiel: 0496 55 16 16

Win tickets met Hola Hageland

Wij geven 3×2 tickets weg voor Jazzwood 2018

Like onze Facebookpagina en post een selfie met Jazzwood als kader. Je mag zelf verzinnen hoe je dat aanpakt. Het logo, het bos, knuffelend met Guido Peers of Jan Muës of zelfs met Philip Cathérine hemzelve. Speel of zing desnoods een van zijn deuntjes maar smijt je volledig. Vermeld ook het voorwerp dat de organisatoren aanraden wat je zeker niet mag vergeten! Posten voor zaterdag 11.08.2018 om 24.00 uur! Wij maken zondag 12.08.2018 op onze Facebookpagina bekend wie zich gratis mag melden in het Chartreuzenbos.

Intergemeentelijke Culturele Samenwerking (IGCS) is een organisatie van de gemeenten Aarschot, Begijnendijk, Holsbeek, Rotselaar en Scherpenheuvel-Zichem, het Agentschap van Natuur en Bos (ANB) en Check4. Projectleider is Guido Peers. 

jazzwood8-affiche-25072018.jpg