Hola! Que?

Hola Hageland is een prettig gestoord collectief van marketeers, influencers, journalisten en fotografen. Naast redactioneel werk leveren we copywriting en storytelling. Onze kernexpertise is influencermarketing!

Influencer marketing

Klassieke reclame en publiciteit zijn dood. Niemand kijkt nog naar een domme reclamespot of leest graag een saaie annonce. Enkel reclame die de consument een meerwaarde biedt, zorgt voor een positief beeld van een product, een dienst of een onderneming. Marketing en publiciteit zijn een subtiel schaakspel geworden waarbij klassieke en nieuwe media, bekende en minder bekende koppen, events en inhoud worden vervlochten in een slimme osmose.

Belangrijke stappen in dat proces:

  • We gaan op zoek naar de sweetspot tussen je bedrijf en je klanten
  • We brengen alle opportuniteiten voor communicatie met je klanten in kaart
  • We leggen je zwakke punten maar ook je sterke punten bloot
  • We visualiseren je customer journey en suggeren eventuele verbeterpunten
  • We breien een sterk communicatieplan ineen en rollen dat op een slimme manier uit via een netwerk van influencers

Regionaal nieuws, events en persoonlijkheden

Influencermarketing is onze kerncompetentie.  De voorwaarde voor succes is een breed netwerk van volgers. Dat bouwen we onder meer via een intensieve opvolging van het regionale nieuws.

We gaan naar zo veel mogelijk regionale activiteiten. Daar maken we toffe foto- en filmreportages. We reageren op invitaties en wie echt goesting heeft mag mee schrijven of foto’s publiceren. Toffe mensen, hippe party’s, knappe prestaties. Hola is er bij.

We gaan op zoek naar kleurrijke figuren, straffe persoonlijkheden en echte mensen met pigment. Soms ook met een hoekje af. Die vinden we niet allemaal zelf. We rekenen op jullie! Tips, teksten en foto’s zijn altijd welkom.

Ondernemers, verenigingen en besturen

We adviseren ook lokale ondernemers, verenigingen  en besturen over een inhoud- en eventgedreven communicatie- en marketingstrategie. Om dat goed te kunnen doen volgen we alle belangrijke maatschappelijke trends op de voet en we inventariseren het effect ervan op de lokale gemeenschappen.

We leveren geen nattevingerwerk. We luisteren naar uw plannen en kijken naar uw bedrijf, uw producten, uw klanten en uw verkoopskanalen. Daarna ontwikkelen we een communicatiestrategie, efficiënt gespreid over de juiste combinatie van media. Als we eenmaal draaien gaan we meten en bijsturen. Professionele communicatie verdraagt geen improvisatie!

Lees verder na de afbeelding

DSC_8890

De klassieke media verdwijnen

De klassieke media zoals we die vandaag kennen, bestaan morgen niet meer. Artificiële Intelligentie (AI) zal snel bepalen wat en wanneer je iets leest. Daar heb je geen journalisten of redacteurs meer voor nodig. Hola Hageland gaat op zoek naar verhalen die AI niet voor u zal selecteren. We gaan praten met boeiend volk, we zullen luisteren en noteren. En we verwerken dat in verhalen met meerwaarde die niet moeten passen in een enge format.

Wat u niet leest in Het Nieuwsblad, de Standaard, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg, Het Laatste Nieuws of De Morgen, leest u bij ons. En het is gratis. Dat zal het overigens ook blijven.

Nieuwsbrief

Tweemaal per week versturen we een nieuwsbrief. Op donderdag  kijken we vooruit naar het weekend. Met een eigenzinnige analyse van belangrijke regionale trends en een pak tips over events die u niet mag missen.

Op vrijdag maken we een ondernemersflash. Met interessante tips om je zaak nog beter te doen draaien.

Word partner

Ons zakenmodel steunt op partnerships. Ondernemers, bedrijven , verenigingen en besturen kunnen partner worden. Dat kan voor 2 maanden, een trimester, een halfjaar of een jaar.

Partners krijgen een eigen pagina op onze site en ze lopen mee in onze nieuwsbrieven. Maar ze kunnen ook beroep op ons doen.

We zorgen ervoor dat hun initiatieven, events en hun producten opvallen in onze eigen media maar ook in de andere media. Dat doen we op een slimme manier via influencers en inhoudelijk onderbouwde reportages, updates en artikels.

Bij grotere events maken we zelf een sfeerreportage. Die sturen we door jullie eigen websites en sociale media maar we nemen ze ook graag over op onze eigen media. Partners van Hola Hageland…ze vallen op!

Lees verder na de afbeelding

dsc_7538.jpg
Beer Chapel Diest

Netwerkorganisatie

Hola Hageland is een netwerkorganisatie. Voor iedere opdracht kijken we wie we nodig hebben en welk profiel het beste past. Lay-out, emailcampagnes, blogs, perscampagnes, socialemediastrategie. U gooit het ons voor de voeten, wij zorgen voor een trendy en kwalitatieve oplossing. Met de meest relevante partners.

Belangstelling om met Hola in zee te gaan? Stuur ons een bericht en wij nemen snel contact op.

Links naar onze sociale media

Activiteit of nieuws melden?