Nickys Catwalk

Nicky’s Catwalk, the most trendy place to be in Diest

 

Nicky’s Catwalk is een hip Café Total in het centrum van Diest met een bruisend aanbod aan activiteiten en events. De aankleding van Nicky’s Catwalk is opvallend artistiek. Met knappe kunstwerken en leukbedachte designspulletjes.

Het terras verdient de naam La Terraza. Uitbater Marc Smets creëerde er een toffe buitenhabitat met een eigen microklimaat. Glazen afscheidingen en terrasverwarmers zorgen ook buiten het ganse jaar door voor de juiste temperatuur.

 

 

Openingsuren

Nicky’s Catwalk is iedere dag open vanaf 8.30 uur. Het Café Total sluit om 02.00 uur maar op donderdag, vrijdag en zaterdag durft het al eens later worden.

Kaart

Nicky’s Catwalk heeft een zeer uitgebreide drankenkaart en een menukaart die op ieder moment van de dag voor de juiste combinatie zorgt.

Klik voor de details naar de website van Nicky’s Catwalk

LiveClicquot

La Terraza Matineeconcerten

Bij Nicky’s Catwalk kan je niet alleen lekker eten en drinken. Ze hebben ook een bruisende activiteitenkalender.

Elke zondagnamiddag vanaf 15 uur is er live muziek op La Terrazza

Op  zondag 30 september staan Mister & Miss K op La Terraza. Mister K is een rasartiest die grote namen begeleidde zoals Gloria Gaynor, The Three Degrees en Johnny Logan. In eigen land was hij de gitarist van Helmut Lotti. 

Miss K heeft meer dan 33 jaar podiumervaring. Zij was lid van Midnight Team & The Westband. Ze was zelf de leadzangeres van Trio Dreams, K’s Double Track, Scream en bluesband K’s Closed!

Mister&MissK

Je kan hier doorklikken naar het volledige programma op La Terraza Matinee

 

La Terraza Remember Nights

Zes keer per jaar gaan we bij Nicky’s Catwalk compleet uit de bol. Succulent lekker eten, trendy drankjes, bubbels en cocktails en een artiest die een breed publiek in hogere sferen brengt.

Het feestje heeft ook een naam: Remember Nights!

Je kan nu boeken voor de OESTER REMEMBER op 19 oktober

Voor alle details klik je door naar Remember Night

 

Nicky’s Exlusive Nights

Knappe livemuziek, diverse genres, vaak artiesten uit regio! Het loopt als een slinger door ons activiteitenprogramma. Af en toe programmeren we zelfs een avondvullend aanbod. Zoals op 15 december. Dan nodigt Joshua Vercammen zijn knapste collega’s uit.

Joshua & Friends, een avond die geen enkele muziekliefhebber mag missen. Met Bart Buls, Kirri Valvekens, Alain Louie, Luk de Graaff, David Ronaldo en Herre Cambré.

Alle details vindt je op Exclusive Night Joshua & Friends

Joshua Vercammen


terraza 1