Hola Tienda

De community van Hola Hageland profiteert van een pak toffe voordelen. We spreken topdeals af met onze partners en bieden die online aan in Hola Tienda. Als er nieuwe deals in de shop komen, maken we die bekend via Twitter, Instagram en Facebook.

Op onze subpagina VINTAGE kan je zelf ook een reeks spulletjes verkopen. We zijn wel een beetje selectief. We accepteren enkel zaken die in goede staat zijn en een bepaalde waarde hebben. We willen ook graag een korte maar duidelijke omschrijving. Publiceren is gratis maar als de verkoop doorgaat houden we 1 euro administratiekosten in. Da’s weinig, transparant en duidelijk.

Handige ondernemers testen Tienda Loco

Ben jij ondernemer en wil je Tienda Loco testen? Bel +32 493 688 997. We leggen je het concept naadloos uit.

Slimme consumenten worden klant

Volg ons op Twitter en Facebook en verneem als eerste de nieuwste promoties op Tienda Loco.

TOPSELECTIE BUVENS BIEREN IN HOUTEN KRAT

Brouwerij Buvens brouwt drie ambachtelijke topbieren van hoge gisting. Blondin trippel en Trippel Rost kregen, ondanks hun nog erg jonge geschiedenis, nu al een bronzen medaille op de World Beer Awards in Londen. De nieuwe Brunet wordt door kenners als van bijzonder hoge kwaliteit omschreven.

Blondin: Een blonde, traditionele en uitgebalanceerde tripel met een alcoholpercentage van 8% , gemaakt met een selectie van de beste mouten en uitgekozen hopvariëteiten. Blondin is een bier met fruitige toetsen van banaan en citrusvruchten en een lange droge afdronk. De hergisting op fles zorgt voor een fijn parelend, fris koolzuurgehalte.

Rost: Ambachtelijk hoogblond, rossig gekleurd bier. Samengesteld uit 3 soorten hop en 3 soorten mouten. Het alcohol percentage van 9% zit goed verborgen tussen de volmondige en kruidige smaken.

Brunet: Een nieuw dorstlessend donker rood bier dat een verassende frisse smaak achterlaat. Gebrand, hoppig, maar zeker geen “zoet” bier. Met 8% alcoholpercentage past dit perfect in het assortiment.

Speciaal voor Hola Hageland stelt Frank Buvens een houten kratje met 9 artisanale bieren ter beschikking aan een erg gunstige prijs. Het kratje bevat 3xBlondin | 3xRost |3x Brunet

Prijs: 19,50 euro (inclusief BTW en leeggoed – je krijgt 0,90 euro terug bij inlevering)

Na betaling krijg je een voucher via e-mail. Je kan de bierkratjes afhalen in de brouwerij in Halen of in de winkel van Buvens in Assent. Vanaf 10 kratjes worden ze aan huis geleverd. 


Houten bierkrat met negen artisanale bieren van Buvens

Brouwerij Buvens | 3 x Trippel Blondin | 3 x Rost Trippel | 3 x Brunet

€19,50