Hola Casa

Nagelmackers Zichem  Crelan VCauwenbergh


Een huis kopen. Het is een belangrijke beslissing in een mensenleven. En dat kan je dus maar best goed geïnformeerd doen.

Bij Hola Casa willen we de belangen van verkopers en kopers dicht bij mekaar brengen. Als verkoper wil je liefst zo veel mogelijk geld beuren. Als koper doe je graag een lekker zaakje. Wij proberen om een woning zo eerlijk mogelijk voor te stellen. We gaan ter plaatse, snuffelen en snuiven, stellen vragen en we maken veel foto’s.

Een tikje speciaal

Het resultaat van al dat geflits en gesnuffel zie je op de subtabs van deze pagina. Maar we doen dat niet voor iedere woning. We promoten enkel panden die een tikje speciaal zijn. En alleszins vlot verkoopbaar.

Laten we wel wezen. Wij zijn geen vastgoedmakelaar maar een promotiekanaal dat op een ethisch correcte manier probeert om een pand in beeld te brengen. Als je als verkoper zelf de touwtjes in handen houdt verwijzen we door naar jou. Als je de verkoop uitbesteedt verwijzen we door naar de bemiddelaar.

Snel wezen

Woningen die je hier ziet verschijnen ook in onze nieuwsbrief en we promoten ze actief in de sociale media. Dat betekent dat het vaak snel en hard kan gaan. Zie je een pand dat je kan charmeren. Neem snel contact op met de verkoper of de bemiddelaar. Morgen kan te laat zijn.

Wil je Hola ook inschakelen om jouw woning te verkopen? Contacteer ons op +32 493 688 997 of stuur ons een mail. We bellen je snel terug!

Momenteel op de site

Uitstekend onderhouden en zeer goed gelegen woning | Molenstraat 58 Scherpenheuvel (3270)

Klik hier voor de pagina over deze woning