Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Parkgasten | Diamonds on the Rocks

juli 1 @ 20:00 22:00

Kris “Kirri” Valvekens hoeven we in Aarschot niet meer voor te stellen. We zetten de vakantie in met zijn “Diamonds on the Rocks”.

Diamonds on the Rocks breit vervolg aan A tribute to Neil Diamond.

De zevenkoppige band speelt als een bezielde en goed geoliede machine en weet als geen ander de eigenzinnige sound van Neil Diamond te interpreteren en naar eigen hand te zetten.

Hun speelplezier en enthousiasme werkt ook nog eens zo aanstekelijk dat de zaal keer op keer plat gaat.

Diamonds on the Rocks is uniek. Zanger-gitarist Kris ‘Kirri’ Valvekens is immers gezegend  met bijna identiek dezelfde stem, frasering en intonatie als Neil Diamond. Sluit je ogen en je hoort geen verschil. Bovendien heeft hij een superband achter zich staan, de crème de la crème onder Belgische muzikanten: Jan Cuyvers (Soulsister, Zjef Vanuytsel, Bart Peeters & de Radio’s), Marc ‘Rosso’ Van Puyenbroeck (Soulsister, Clouseau, Nathalia), Niels Verheest (Blue Blot, Roland, The Whodads, The Internationals), Luc Canters (Rick Tubbax & The Taxis, Strange Fruit) en zangeressen Emilie Leysen (Strange Fruit) en Dunja Mees (finaliste The Voice Vlaanderen 2014, akoestisch duo Dunja & Tom Nelson, Sounds Of Soul o.l.v. Jean Bosco Safari).

In Beautiful noise grasduinen ze deze keer veel dieper in het rijkgevulde songbook van zanger en liedjesschrijver Neil Diamond.  De Diamonds hebben ondertussen zoveel keren op het podium gestaan dat ze nu het gevoel hebben dat het volledige repertoire van Neil Diamond in hun vingers zit en dat ze al zijn nummers aankunnen.

Een muzikale hoogmis!

Stadspark Aarschot

Aarschot, België + Google Maps

Geef een reactie

Geef een reactie