Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kier

oktober 17 @ 15:00 17:00

Waar alles waar is. Waar alles wat kan, mogelijk is. En waar alles wat niet mogelijk is, kan. Wie weet zijn de sterren daar rozen of bloemen vloeibaar. Of misschien is het gewoon iets blauws met roze vacht en grote ogen.

Wat is er spannender dan wat er achter de deur zit? In KIER tasten de makers de grenzen van onze fantasie af. Zo maken ze plaats voor duizenden- een mogelijkheden. Wat als je daarover mag blijven fantaseren? Eindeloos lang tot in de ruimte, waar sterren, planeten en kometen je om de oren vliegen? Want is het niet leuker als alles mogelijk blijft? Als de deur altijd op een kier blijft staan?

In seizoen 18-19 speelden Kim Karssen en Hendrik Kegels KIER als afstudeerproject in hetpaleis. Hun fantasierijke beeldtaal smaakte naar meer. Samen met Benjamin Verdonck werkten ze KIER uit tot een volwaardige voorstelling.

Concept & spel Kim Karssen, Hendrik Kegels Eindregie & artistieke begeleiding Benjamin Verdonck Productie & technische realisatie hetpaleis Dank Thomas Claessens

Tijdens deze voorstelling verzorgt de Gezinsbond gratis kinderoppas voor kinderen die niet tot de doelgroep van de voorstelling behoren.

+ 4 jaar

BASISPRIJS: € 12 – -12 JAAR: € 6 – KANSENTARIEF 21/22: € 2.4 – PROMO: € 8

12€ -12 JAAR: € 6 – KANSENTARIEF 21/22: € 2.4 – PROMO: € 8

Geef een reactie

Geef een reactie