Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Everyone is Guilty + The Road of a Lamb

november 5 @ 08:00 17:00

Rootstown & CC Het Gasthuis stellen voor:Everyone is Guilty + “The Road of A Lamb”


Gasthuiskapel, AarschotTickets te koop vanaf 28/08:
https://www.hetgasthuis.be/…/rootstown-ism-het-gasthuis

Everyone is Guilty is een komeet die momenteel door het landschap van de Belgische Rootsscene raast. De Luikenaars brengen Americana van wereldklasse waardoor ze erkend en geproduceerd werden door….. Slim Cessna himself !


Dit is het verhaal van een jonge man die besluit zijn droom te realiseren. Amerikaanse muziekliefhebber sinds lange tijd, Mirco Gasparrini, is gepassioneerd door de ‘Denver Sound’, een muziekstijl die typerend is voor de hoofdstad van Colorado. Vorig jaar ging degene die we ook kennen als zanger en gitarist van Blue Velvet naar zijn idool Slim Cessna om A Wolf and A Lamb op te nemen, het eerste album van zijn project Everyone is Guilty. Een ontmoeting die hem voor altijd markeerde en het onderwerp was van een documentaire.


Voor Mirco begon het allemaal met de ontdekking van bands als Horsepower, Wovenhand en DeVotchKa, die de ‘Denver Sound’ in Europa populair maakten . Tijdens het lezen van interviews met zijn leden, realiseert de muzikant van Luik zich dat de naam Slim Cessna constant terugkeert. Wat hij hoort, bevalt hem zo dat hij naar Denver gaat om samen met Slim Cessna en Dwight Pentacoast het eerste album van Everyone Is Guilty op te nemen.
Het avontuur was het onderwerp van een documentaireopname door Caroline Poisson.


Deze documentaire The Road Of A Lamb is geselecteerd voor het filmfestival van Cannes en zal vanavond ook getoond worden. Een oprechte en ontroerende film en album, die alle liefhebbers van folkmuziek en grote open ruimten zal verrukken. Vergeet Trump, junkfood en blockbusters: Amerika heeft nog steeds mooie dingen te bieden.

14€ KANSENTARIEF 21/22: € 2.8

Rootstown

+32495535308

Bekijk de site van Organisator

Gasthuiskapel

Geef een reactie

Geef een reactie