Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Coole kikkers en waterdraken

22 oktober 2021 @ 19:30 21:30

Wil je graag bijleren over kikkers, padden en salamanders? Ben je nieuwsgierig naar de kleurrijke soorten amfibieën die leven in jouw gemeente? Wil je weten hoe je deze diertjes kan helpen?

Schrijf je dan meteen in voor deze infoavond!

Organisator: Natuurpunt Rotselaar, RLNH vzwAdres: GC De Mena, Provinciebaan 2, 3110 RotselaarDatum: 22/10/2021, 19:30 – 21:30

Spreker van dienst is Bert Vandebosch. Hij leert je de soorten herkennen aan de hand van mooie foto’s. Bert heeft een hoofd dat overloopt van allerhande weetjes over het leven van amfibieën, van de ondergewaardeerde gewone pad tot de zeldzame kamsalamander. Met deze ‘kapstoksoort’ heeft Rotselaar een troef in handen om een hotspot voor amfibieën en biodiversiteit te worden!

Wil jij de kamsalamander een handje helpen? Bert vertelt je graag hoe Regionaal Landschap Noord-Hageland je kan ondersteunen bij het aanleggen van poelen en het herstellen of ontwikkelen van landhabitat.

Iedereen is welkom!

Deelnemen is gratis, maar mogen we je wel vragen om je in te schrijven? Dat kan op de site van Natuurpunt Rotselaar.  Alvast bedankt!

Deze infoavond is een organisatie van Natuurpunt Rotselaar in samenwerking met Hyla, de herpetologische werkgroep van Natuurpunt en Regionaal Landschap Noord-Hageland.

MEER WETEN?   

Surf naar http://www.natuurpunt.be/afdelingen/natuurpunt-rotselaar
Of mail bert.vandebosch@rlnh.be

Gratis

Natuurpunt Rotselaar

GC De Mena

Provinciebaan 2
Rotselaar, 3110
+ Google Maps

Geef een reactie

Geef een reactie