William Boeva, Seppe Toremans, Joost Van Hyfte, Warre Verlinden en MC Roosje Pertz

William Boeva, Seppe Toremans, Joost Van Hyfte, Warre Verlinden en MC Roosje Pertz

William Boeva, Seppe Toremans, Joost Van Hyfte, Warre Verlinden en MC Roosje Pertz

11 11 mensen hebben dit evenement bekeken.
Inkom : 15.00 euro Kansentarief UiTPAS : 3.00 euro
Betaald

Lachen, gieren en brullen op de comedy avond in h’Arena 3020!
Zet je neer voor een zorgeloze avond in een unieke setting, een heerlijke drankje en een comedy line-up om je vingers van af te likken.

Warre Verlinden

18 jaar en een heerlijke ontwapende podium­char­meur.  Samen met zijn ukele en gitaar brengt hij een mix en eigen interpre­tatie van cabaret en stand up.

Joost Van Hyfte

De comedy koning van Meetjes­land, ondertussen weten organi­sa­toren dat ze best ook een afspraak met een dakwerker inplannen, want Joost is een komische energiebom met bulder­lach­sal­vo’s voor het brede publiek als gevolg.

Seppe Toremans

Seppe Toremans behoort als Humo’s Comedy Cup finalist al meer dan een decennium tot de top van de Vlaamse comedy. Na een omweg als tv-maker achter hilaril­sche program­ma’s als ‘WAT ALS?’ en ‘HOE ZAL IK HET ZEGGEN?’, die beide Emmy Awards in de wacht sleepten, werkt Seppe aan een avondvul­lende show en kan je hem regelmatig bewonderen met zijn loopsta­tion in line ups!

Roosje Pertz

Roosjes rake observa­ties vallen in de smaak bij een breed publiek. Goedge­zind en flink, maar niet tè braaf!  Roosje gidst je met haar aparte blik langs de geijkte paadjes van de midden­klasse.  Het meest ijzige publiek ontvlamt met Roosje Pertz als aanste­ke­lijke MC!  

William Boeva

Deze Humo’s comedy cup winnaar 2012 is aan het try outen met nieuw materiaal, humor voor een breed publiek.

Aanvullende details

-

Ga naar de volgende URL om je te registreren voor dit evenement: https://www.gcdewildeman.be/programma/comedyavond-harena3020 →

 

Datum en tijd

04-05-2023 @ 20:00 aan
04-05-2023 @ 22:30
 

Locatie

 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends