Verrassend gastoptreden van Laura Tesoro op LoForLife

De tweede dag van LoForLife startte met de Radio Hallo Discoshow maar de echte opener was toch Louis Oscar Santos, alias Oski. Dat de jongen bakken talent heeft is onmiskenbaar en dat bewees hij vorige zaterdag met heel veel presence. Oski maakte begin dit jaar een nummertje met Laura Tesoro. Die kent de festivalweide in Scherpenheuvel-Zichem uiteraard en het was een goed bewaard geheim dat ze een gastoptreden zou brengen met het Antwerpse dance fenomeen.

Nog voor Laura Tesoro aan haar korte optreden kon beginnen moest de show van Oski even worden onderbroken. Een technische storing zorgde een paar keer voor een wel heel vervelend krakend geluid. Het is niet meteen evident om de oorzaak daarvan te traceren. Stage manager Steve Demarsin greep professioneel in en liet snel zoveel mogelijk kabels vervangen. Dat leverde op. Laura Tesoro stond toen al een tijdje in de coulissen te wachten, samen met actrice Tine Embrechts, de moeder van Oski. Uiteindelijk kwam het allemaal goed. Oski kon zijn show zonder nieuwe technische storingen afwerken en Laura Tesoro ging helemaal uit de bol tijdens het duootje.

Geef een reactie