Nieuwe wijkcoördinatoren politiepost Scherpenheuvel zwaaien voorganger uit bij opening kermis

Hij was 22 jaar lang nadrukkelijk aanwezig als het gezicht van de politie op de kermis in Scherpenheuvel maar dit jaar zal voormalig hoofdinspecteur en wijkcoördinator Paul Janssens vooral als bompa aanwezig zijn tussen de kermisattracties.

Paul Janssens ging al op 1 juli op pensioen en is ondertussen opgevolgd door hoofdinspecteurs Stan Roosen en Glenn Pitschon. Zij krijgen beiden de titel van diensthoofd wijk en zullen samen de wijkpost Scherpenheuvel leiden.

Juli is klassiek een bijzonder drukke maand en dus kregen de twee hoofdinspecteurs bij de start van hun nieuwe opdracht meteen een stevig lijstje activiteiten en events om af te vinken. Ze hadden daardoor nog niet echt de kans om de contacten op het terrein uit te bouwen maar volgens hoofdinspecteur Stan Roosen komt daar snel verandering in. Bij de rondgang tijdens de opening van de kermis waren Stan Roosen en Glenn Pitschon alvast allebei duidelijk aanwezig en ook hun voorganger Paul Janssens was erbij.

Die gaat zich na zijn carrière bij de politie overigens politiek engageren. Voorzitter van CD&V in Scherpenheuvel Wouter Goolaers kondigde enkele maanden geleden al enigszins mysterieus aan dat er nieuwe gezichten uit de leeftijdscategorie zestigplus op de lijst zouden staan. Een van die nieuwkomers is Paul Janssens.

One comment

Geef een reactie