Prinses Claire bezoekt laureaat van Koningin Paolaprijs Wood-You van De Prins

Wood-You, de afdeling hout van de Prins in Diest werd onlangs uitgeroepen als laureaat van de Koningin Paolaprijs. Dat is een prestigieuze titel die creatief en innovatief onderwijs beloont. De leerlingen en leerkrachten van de afdeling kregen de prijs persoonlijk overhandigd door Koning Albert, Koningin Paola en Prinses Claire in de koninklijke serres in Laken.

De prinses was dermate  gecharmeerd door de werking van Wood-You dat ze vroeg om ter plaatse te komen kijken. Dat bezoek zal plaatsvinden op vrijdag 23 juni.

Verloop van het bezoek

Prinses Claire zal aankomen in campus Boudewijnvest om 10 uur. Ze wordt ontvangen door leerlingen en leerkrachten van Wood-You, waarna ze een bezoek zal brengen aan de klassen in werking. Haar entourage heeft gevraagd om voldoende tijd te voorzien om in gesprek te kunnen gaan met leerkrachten en leerlingen over hun dagelijkse werking.

Geef een reactie