Pieter Boudry trekt met onafhankelijke lijst “stadSZteam” naar de volgende verkiezingen

Onafhankelijk gemeenteraadslid in Scherpenheuvel-Zichem Pieter Boudry kondigt vandaag aan dat hij met een nieuwe en partijonafhankelijke lijst naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2024 trekt. Dat gebeurt onder de naam ‘stadSZteam’ en met de slogan ‘Trots op Scherpenheuvel-Zichem’.
Pieter Boudry werd bij de vorige verkiezingen verkozen op een lijst van N-VA.

Pieter Boudry is overigens niet de enige naam met een actief N-VA verleden op de nieuwe lijst. Onder meer ook de voorzitter van de partij, René Jacobs, zetelde tijdens de vorige legislatuur in de gemeenteraad voor N-VA maar werd in 2018 niet herverkozen.

StadSZteam heeft voorlopig dertien bestuursleden. Naast Pieter Boudry en René Jacobs zijn dat Fred Vleeschhouwers, Georg Vranken, Luc Vanhove, Carine Baers, Luc Vandevelde, Fred Umans, Marleen Stevens, Hendrika Schools, Nicole Celis, Maarten Schepens en Michel Vanhoolandt.

Volgens Pieter Boudry wordt het tijd om het potentieel van de stad optimaal te ontwikkelen. Met zijn stadSZteam wil hij daar verandering in brengen. De huidige bestuursploeg, is al bijna 3 decennia lang onafgebroken aan de macht en toont volgens Boudry onvoldoende daadkracht.  Het stadSZteam wil een alternatief bieden en gaat volgens Pieter Boudry voor een meer daadkrachtig beleid met meer aandacht voor de jeugd, het ondernemerschap, het toerisme en het verenigingsleven.

De website van de beweging: www.stadSZteam.be

De Facebookpagina van de beweging: https://www.facebook.com/stadSZteam .

Geef een reactie