Gemeeenteraadszitting in Aarschot opnieuw via streaming op Youtube

Tijdens de pandemie begonnen een aantal gemeentebesturen met de streaming van hun raadszittingen. Een gemeenteraadszitting moet namelijk publiek zijn en streamen was een van de mogelijkheden om dat te garanderen. Aarschot deed het ook zo maar ze stopten daar mee toen de gezondheidssituatie weer effectief publieke zittingen toeliet.

Ze komen daar nu echter op terug. De raadszitting van de gemeenteraad en van de raad voor maatschappelijk welzijn van donderdag 9 februari zal opnieuw via streaming kunnen bekeken worden. Het bestuur in Aarschot kiest voor Youtube om de streaming te hosten.

Je kan de raadszitting volgen via deze link:
https://www.youtube.com/watch?v=Orf62YBVjRM&ab_channel=StadAarschot

Je kunt de agenda’s nu al bekijken via de raadpleegomgeving. De besluiten worden daar achteraf ook toegevoegd.

Uiteraard kan je de zitting ook fysiek volgen. Dan moet je op donderdag 9 februari vanaf 20 uur in het Capucienenklooster zijn. De zitting van de raad voor maatschappelijk welzijn vindt aansluitend plaats.

Geef een reactie