Kerstman Harry en de elfen redden vanaf vanavond Kerstmis in Aarschot

Dat de Kerstman al even in Aarschot woont is een publiek geheim. De kwieke grijsaard heeft ook ambitieuze plannen. Vanavond begint hij aan een reeks van drie musicals. Kerstman Harry en de elfen redden Kerstmis, heet het stuk.

Lily Schrijvers is de manager van de kerstman.
Zij vertelt waar de musical over gaat. Je kan in het filmpje ook een kijkje nemen in het Huis van de Kerstman.

Kerstman Harry en de elfen redden Kerstmis

Dit blijkt het werk te zijn van Flocona, de stoute sneeuwpop, die het kerstfeest voor iedereen wil verpesten.
Samen met het Noorderlicht en de trollenstrijders gaan de elfen de strijd aan tegen Flocona. Ze proberen er achter te komen hoe ze haar kunnen verslaan en proberen ze een oplossing te vinden.

De feestdagen komen dichterbij en het is enorm druk in het huis van kerstman Harry. De elfen krijgen massa’s wenslijsten en de berg geschenken wordt alsmaar groter. Ook Rudolf wordt klaargemaakt voor de grote tocht om overal geschenken uit te delen. Alles verloopt volgens plan tot plots de geschenken verdwijnen.

Er zijn voorstellingen op 21 december 19.30 uur, op 22 december 19.30 uur en op 24 december om14 uur.
Tickets kan je hier boeken: https://www.hetgasthuis.be/voorstelling/3591/kerstman-harry-en-de-elfen-redden-kerstmis

Bezoek het huis van de kerstman nog tot 8 januari

De kerstman woont nog tot begin januari in een knappe loft in de Theo De Beckerstraat 41 in het centrum van Aarschot. Daar gebeurde twee weken geleden een mooi sprookje. De knappe kerstpop-up van Hannelore Wuyts was compleet uitgestald toen een oud magazijn naast haar winkeltje dreigde in te storten. De directe omgeving ervan werd ontruimd en voor Hannelore dreigde een trieste kerst.

Tot plots het voorstel kwam om alle kerstspullen te verkassen naar de Huis van de Kerstman. De ideale combinatie, zo bleek meteen. Je kan in het filmpje een impressie opvangen van hoe dat huis er uitziet. Je kan live gaan kijken tot en met 8 januari 2023.

Geef een reactie