Paaseierenworp veroorzaakt overrompeling rond de Maagdentoren

Rimpelloze lucht en een aangenaam lentezonnetje…en vooral veel goesting! Zowel bij de organisatoren als bij de bezoekers deed het deugd dat de weide aan de boorden van de Demer nog eens mocht volstromen. Met mensen uiteraard. De paaseierenworp van het maagdentorencomité veroorzaakte dan ook een stevige volkstoeloop rond de stoere Zichemse donjon.

De organisatie van de paaseierenworp verliep zoals dat altijd verloopt als de ploeg rond Leo Lemmens uitpakt. Goed voorbereide organisatie, een ongedwongen sfeertje, kinderen centraal en een stevige beker Hiejer van Zichem.
De kraan van dakwerken Peetermans zorgde voor vliegend klokkenspektakel en het torencomité had op geen kilo chocolade eieren gekeken. Het was de bedoeling dat al dat snoepgoed gepakt en geraapt werd door in leeftijdscategorieën opgedeelde kinderen. Dat lukte niet volledig. Af en toe zijn er toch nog ouders die twijfelen aan de zelfstandigheid van hun ukjes en dus een handje komen helpen. Geen eitje overboord uiteraard. Dat alles goed kwam kan je zien aan de eerste reeks beeldjes (in verlaagde resolutie) onderaan.

Je kan al die beelden (reeks 1 en reeks 2) overigens permanent bekijken op de fotopagina in de rubriek Plezant Hageland: https://holahageland.net/paaseierenworp-maagdentoren-zichem/

One comment

 • Het was inderdaad weer een geslaagde editie , met zeer veel blije kindergezichtjes en gelukkige ouders . Nu de klokken terug in de toren hangen en de Paashaas terug in zijn hol ligt te rusten willen wij toch nogmaals IEDEREEN danken die bijgedragen heeft aan dit succes

  Dakwerken Petermans ( alias mijnheer van t’dak )
  Wasserij St Jan
  Festivalshop
  Karteria
  Disco bar Smash
  Iceficher
  Immo Percijn
  Ataf
  Hedwig Neesen ( Hola Hageland )
  En uiteraard als onze vrijwilligers en helpende handen . Maar vooral al de aanwezigen die van dit evenement een groot succes gemaakt hebben

Geef een reactie