Weyts maakt budget vrij voor nieuw sanitair blok in KSD-Warandeschool

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts maakt 102.022,68 euro vrij voor werken in de Vrije Basisschool voor Buitengewoon Onderwijs – KSD Warandeschool. Met dat geld zal de scholengroep het sanitaire blok volledig vernieuwen.

Vlaanderen investeert tijdens deze regeerperiode 3 miljard euro voor investeringen in schoolinfrastructuur, hoofdzakelijk in het secundair onderwijs. Dat budget gaat deels naar nieuwbouwprojecten, deels ook naar dringende werken. Net voor het begin van dit schooljaar investeerde Weyts via het Agentschap voor Infrastructuur in het Onderwijs (AGION) ruim 7,5 miljoen in 12 scholenbouwprojecten in Vlaams-Brabant. Het bedrag voor de KSD-Warandeschool maakt deel uit van die subsidietranche.

One comment

Geef een reactie