Stadsbestuur Aarschot trakteert inwoners op frieten op nationale feestdag

Het stadsbestuur van Aarschot trakteert de inwoners op een gratis pak frieten. In het nieuwe stadsmagazine dat vorig weekend in de brievenbussen van Aarschot en de deelgemeenten werd bezorgd, staan drie frietbonnen waarmee Aarschottenaren op de nationale feestdag gratis frietjes kunnen ophalen.

Elke bon is op woensdag 21 juli goed voor één middelgrote friet met een saus naar keuze.

Volgens burgemeester Gwendolyn Rutten is de nationale feestdag pas geslaagd als er Belgische frietjes op het menu staan. Wie het stadsmagazine nog niet uit de brievenbus haalde let best ook goed op. Het magazine ziet er namelijk wat anders uit. De vormgeving is opgefrist en de naam is aangepast naar AREND. Burgemeester Rutten vindt dat een
krachtig woord met een sterke symboliek voor haar stad.

In AREND staan acht frituren vermeld waar je de frietbons kan consumeren maar uiteindelijk blijken er negen mee te doen met de actie. Ook de openingsuren in het magazine zijn verkeerd. Je kan tussen 16 en 22 uur (en dus niet tussen 13 en 21 uur) bij deze frituren terecht om je frietbonnen in te ruilen:

  • Bij Luc & An – Bekaflaan 9, Aarschot
  • De Friterie – Schoonderbukenweg 76, Aarschot
  • Peter’s Frietkot – Statieplein 18, Aarschot
  • Frituur Unikamp – Diestsesteenweg 53, Aarschot
  • Frutcity – Leuvensestraat, Aarschot
  • ’t Patatje – Schaluin 109, Aarschot
  • Frituur Het Dorp – Senatorlaan 68, Langdorp
  • ‘t Rond Punt Rillaar – Diestsesteenweg 160, Rillaar
  • Frituur Gijmelhof – Gijmelsesteenweg, Gijmel

One comment

Geef een reactie