800 supporters duivelen op citadel voor wedstrijd Portugal-Belgie

De versoepelingen die vandaag ingaan hebben meteen impact op de evenementen in het kader van de wedstrijd Portugal-België. Onder meer op de citadel in Diest mogen vandaag 800 mensen komen kijken. Bij de drie vorige matchen waren er dat nog 400.

Er zijn deze keer ook tafels van vier personen en tafels van acht personen. Voor een tafel van vier betaal je een reserveringskost van 10 euro, voor een tafel van acht personen is dat 20 euro. Daar komt nog een fee van bijna 2 euro bovenop voor het ticketingsysteem.

Ieder kwartier een gratis meter bier

Handelaarsvereniging Diest Handelt wil er vandaag ook wat extra kleur in steken. Ieder kwartier is er een meter bier te winnen voor de mooist versierde tafel. De organisatoren selecteren elk kwartier een ander thema om te bepalen welke tafel de koelgetapte pintjes mag komen oppikken.

Het gaat overigens ook deze keer over een zittend event. Wie dorst heeft bestelt gewoon via https://dorst.app/ Je bestelling rolt meteen achter de toog uit de printer, tafelnummer inbegrepen. De verenigingen van Diest zorgen voor de bediening aan tafel.

De organisatoren vragen om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Het kan uiteraard ook met de wagen. In de buurt van het paradeplein is voldoende plaats om je vehikel te parkeren.

Referentiepersoon reserveert voor ganse bubbel

Het is absoluut nodig om je tickets op voorhand te boeken. Dat kan voor je ganse bubbel van 4 of 8 personen door één referentiepersoon gebeuren via de bookingsapp https://diestduivelt.eventsquare.co/ Het is niet toegestaan om je eigen drank mee te brengen of om Bengaals vuurwerk af te steken. Je tassen worden aan de ingang gecontroleerd door een veiligheidsagent.

De wedstrijd start om 21 uur maar uiteraard is er op voorhand een tv-uitzending met een analyse van de opstellingen en een afweging van de kansen van beide ploegen. Je kan daarom al vanaf 19.30 uur terecht op het paradeplein van de citadel.

Er zou overigens wel eens bekend voetbalvolk kunnen aanwezig zijn op de site. Meer kunnen we daar voorlopig niet over kwijt maar we maken er alleszins een uitgebreide fotoreportage over. Hou dus zeker onze mediakanalen in het oog.

Geef een reactie