Motorrijder doet oproep voor getuigen na ongeval met vluchtmisdrijf

Op de citadellaan in Diest werd woensdagmiddag 17 februari 2021 rond 13.00 uur een motorrijder geraakt door een wagen die hem links voorbij stak. Dat meldt de politiezone Demerdal. De motard is 63 jaar en woont in Herselt. Hij werd licht gekwetst bij het ongeval maar de bestuurder van de wagen is zonder te stoppen doorgereden.

Op Facebook doet het slachtoffer, frituuruitbater René Sterckx, een oproep voor getuigen. Zijn motor heeft blijkbaar heel wat schade maar zelf is René er ook behoorlijk gehavend uitgekomen. In een reactie onder zijn bericht bevestigt hij dat hij veel pijn heeft en dat hij “platen moet gaan laten pakken”.

Het voertuig dat bij het incident betrokken is, zou een donkerblauwe wagen zijn maar het merk en zeker de nummerplaat ontbreken. René vraagt dat mensen die extra informatie hebben, contact zouden opnemen met de politiezone Demerdal.

Geef een reactie