Dropping scouts Assent gaat gewoon door – inschrijving sluit vandaag

We werden de vorige maanden overstroomd met meldingen van evenementen die niet konden plaats vinden door covid-19. Toch zijn er nog toffe activiteiten die wel plaats vinden. De dropping van scouts Inderdaad Assent bijvoorbeeld, blijft gewoon staalhard in de agenda staan.

Assent heeft nogal wat natuurschoon en daar hebben de scouts een traject van 8 kilometer in uitgetekend. Het wordt alleszins niet saai want je moet onderweg ook wat hindernissen overwinnen. Honger en dorst hoef je niet te lijden. Samen met je inschrijving kan je namelijk ook een voorraadje drank en snacks bestellen. Afhalen van de routes en consumpties kan op zaterdag 20 februari tussen 13 uur en 17 uur aan onze scoutslokalen. Je kan ter plaatse betalen met cash of via mobiele betaling. Kan je de bestelling niet komen ophalen, dan is levering mogelijk in Diest, Scherpenheuvel, Webbekom, Bekkevoort en Waanrode.

De dropping staat op zaterdag 20 februari in de agenda maar de aanwijzingen blijven hangen tot en met 20 maart. Het is dus perfect mogelijk om de wandeling ook later te doen. Dat maakt spreiding mogelijk. Op die manier kan je het gezond en coronaproof houden.

Inschrijven kan via deze link! Pas wel op, de inschrijvingen sluiten in principe vandaag, donderdag 18 februari!

Geef een reactie