Familie Rutten in Deurne brengt een ode aan de Belgische muziek

De Week van de Belgische Muziek heeft vorige week aardig wat aandacht en creativiteit opgeleverd voor de Belgische muziekscene. Niet alleen de nationale media haakten gretig in op het initiatief. Ook lokaal waren er toffe momenten.

In Deurne Diest trokken Marthe Rutten en vader Stefan Rutten de straat op met een gitaar en wat microfoons. Ze coverden samen een zestal nummers van Belgische artiesten met een wel zeer uiteenlopend repertoire.

Marthe Rutten studeert aan PXL-Music waar ze een bachelor in de pop- en rockmuziek- muziektechniek en muziekmanagement volgt. Ze is ook manager van de Limburgse rapper Rian Snoeks, een jongen met erg veel talent. Rian was vorige maand nog Catch of the Day bij Stubru.

Stefan Rutten is de huidig directeur van maatwerkbedrijf De Vlaspit en de echtgenoot van schepen van Welzijn in Diest Monique De Dobbeleer. Een familie waar muziek in zit.

Mijn liefste papa Stefan Rutten en ik zongen daarstraks enkele covers op onze stoep voor De Week van de Belgische muziek en De Week van de Diestse Muziek.Iedereen die daar zin in heeft, kan het hier nog eens bekijken! 😊Ook bedankt aan VI.BE en Jeugd in Diest voor het initiatief! 💕#weekvandebelgischemuziek — met Stefan Rutten.

Je kan de tracks beluisteren op de Facebookgroep Diest, uw stad.

Geef een reactie