Een asfpraak maken in het gemeentehuis kan voortaan online in Bekkevoort

Covid-19 heeft stevig ingegrepen op onze gewoontes. Een aantal zaken zullen op termijn een meerwaarde zijn. De beweging om een bezoek aan het gemeentehuis op basis van een op voorhand gemaakte afspraak in te plannen was al voor covid-19 ingezet maar de pandemie heeft daar een veel meer basis voor gelegd. Het is ook veel gemakkelijker voor alle partijen. Je moet zelf niet meer staan aanschuiven en de ambtenaar van de gemeente weet waarvoor je komt en kan zich dus voorbereiden.

In Bekkevoort merken ze de trend al langer. Het gemeentebestuur investeerde daarom in software waarmee je je afspraken volledig online kan boeken. Je moet enkel een paar basisgegevens invullen en je datum en tijdstip kiezen.
Een uur voor je afspraak krijg je een reminder via sms.

Je kan afspraken via een online toepassing op deze website. Dat gaat heel eenvoudig met een aantal basisgegevens die belangrijk zijn om de afspraak te kunnen inboeken. De burger kan op die manier een afspraak maken op het tijdstip dat hem het beste uitkomt. Dit kunnen zowel momenten in de voor- of namiddag als op donderdagavond zijn. Twee uur voor de afspraak ontvangt de burger nog een herinnering via sms.

Wie toch nog op de klassieke manier een afspraak wil inboeken kan dat ook nog. Je kan bellen naar 103-460.560 of je kan fysiek naar het gemeentehuis komen en je afspraak via het onthaalloket inboeken.

Geef een reactie