Bestuurders zonder rijbewijs en onder invloed van drugs

Drugs in het verkeer blijft een aandachtspunt! Vorige vrijdag 12 februari controleerde een patrouille van PZ Demerdal een wagen op de Leuvensesteenweg in Diest. De bestuurder was een jongeman van 28 jaar uit Halen. Hij bleek onder de invloed van cannabis maar er was nog wat meer aan de hand. De wagen bleek niet gekeurd te zijn de bestuurder had ook geen rijbewijs. De wagen werd daarom ook weg gesleept.

Diezelfde dag omstreeks 17.20 uur volgde een controle in de Kattestraat in Testelt. Een 25-jarige dame uit de gemeente was onder invloed van drugs en ze had ook een stevige voorraad mee. In haar zakken vond de politie 10 joints. Ze mocht meteen haar rijbewijs inleveren.

’s Avond om 21 uur vertrok een wagen aan een woning in de Kleinbergstraat in Diest. De bestuurder merkte een patrouille van de politie op en reed terug achteruit. Dat was voldoende reden om de bestuurder toch even te controleren. Die was 32 jaar en woont in Halen. Na controle bleek hij onder invloed van zowel drugs als alcohol. Ook hij had geen rijbewijs. Het voertuig werd weg gesleept.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.